ΑρχικήΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ!

Μπορεί ακόμα να μήν ξεκινήσαμε τις εξορμήσεις στις παραλίες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτόματα είμαστε και ασφαλείς από τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο. Για όλες μας, η αντιηλιακή προστασία μέσα στην πόλη είναι πια βασικό θέμα καθημερινής φροντίδας και ομορφιάς.
 
Ακόμη και όταν έχει συννεφιά, το αντιηλιακό μας είναι απλά απαραίτητο. Το ότι δε βλέπουμε τον ήλιο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει έκθεση στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία με τους γνωστούς κινδύνους που επιφέρει, καθώς τα σύννεφα εμποδίζουν μόνο τις ακτίνες φωτός και όχι τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία. Επομένως:
 
Επιλέγουμε αντιηλιακό που προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος, δηλαδή προστατεύει και από τις ακτίνες UVA και από τις UVB. Ιδανικά, το αντιηλιακό μας πρέπει να περιέχει και ενυδατικούς παράγοντες ώστε να προσφέρει και ενυδάτωση. Απλώνουμε επαρκή ποσότητα 30 λεπτά πριν την έξοδο, μετά τον πρωινό καθαρισμό και 5 περίπου λεπτά μετά την ενυδατική κρέμα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για το σώμα. Αν είμαστε συνέχεια έξω, ανανεώνουμε κάθε 1-2 ώρες. 
 
Δόκίμασε σήμερα το λεπτόρρευστο, βελούδινο αντιηλιακό της BEARTH σε συνδυασμό με τον ορό προσώπου Glorious Serum! Είναι ιδανικός συνδυασμός τόσο για Ανοιξη όσο και για Καλοκαίρι, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει φρέσκια και λαμπερή!