ΑρχικήΣΩΣΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΩΣΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Τόσο το πολυπόθητο καλοκαιρινό μαύρισμα όσο και η διατήρησή του, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη φυσική απόχρωση του δέρματός μας. Οι πιο σκούρες επιδερμίδες αποκτούν πιο εύκολα και γρήγορα χρυσαφένιο χρώμα, ενώ τείνουν να το διατηρούν και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν όσες δε διαθέτουμε σκουρόχρωμη επιδερμίδα για να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας για όσο το δυνατόν περισσότερο?
 
Η απάντηση είναι απλή: Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση. Όταν ο οργανισμός είναι ενυδατωμένος εκ των έσω, κάτι που το πετυχαίνουμε με σωστή διατροφή και πίνοντας πολύ νερό, τα κύτταρά ζουν περισσότερο, άρα και το μαύρισμα που έχουν κατακτήσει επίσης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την εξωτερική ενυδάτωση, ειδικά τώρα που το δέρμα μας έχει ταλαιπωρηθεί από την έκθεση στο ήλιο και την άμμο. Χρησιμοποιούμε λοιπόν καλλυντικά προϊόντα που παρέχουν την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα, θωρακίζοντας το μαύρισμα για περισσότερο χρόνο. 
 
Μια καλή λύση αυτή την εποχή είναι να χρησιμοποιήσουμε βούτυρο σώματος (Body Butter) για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματός μας, καθώς έχει πιο πλούσια υφή από την ενυδατική κρέμα, ιδανική για να αντιμετωπίσει την ξηρότητα και να ξεδιψάσει το δέρμα μας. Το βούτυρο σώματος περιέχει συστατικά όπως βούτυρο καριτέ και λάδι ελιάς, στοιχεία που ενυδατώνουν σε βάθος και με μακροχρόνιο αποτέλεσμα, θωρακίζοντας έτσι το μαύρισμα και χαρίζοντας επιδερμίδα βελούδινη και λαμπερή.
 
Ξεδιψάστε την επιδερμίδα σας και χαρίστε της υγεία και λάμψη με τα Body Butters της B∙EARTH. Χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, της πανθενόλης και του οργανικού ελαιόλαδου, ενυδατώνουν σε βάθος και δρουν αναζωογονητικά και αντιγηραντικά. Βρείτε τα σε 3 υπέροχα αρώματα, με την ίδια ευεργετική βάση αλλά διαφορετική δράση το καθένα, ανάλογα μετις ανάγκες της επιδερμίδας σας!!