ΑρχικήΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τα μάτια μας είναι το πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Όμως το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο και έτσι η κούραση, ο χρόνος και οι εξωτερικές επιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και οιδήματα. Για να προλάβουμε αλλά και να θεραπεύσουμε τα προβλήματα αυτής της περιοχής πρέπει όχι μόνο να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα αλλά και να προσέξουμετον τρόπο με τον οποίο θα τα χρησιμοποιήσουμε.
 
1. Πριν το ύπνο, καθαρίζουμε πολύ καλά την περιοχή γύρω από τα μάτια (και όλο το πρόσωπο φυσικά).
2. Χρησιμοποιούμε πάντα ειδικά προϊόντα για τα μάτια τόσο για τη φροντίδα όσο και το ντεμακιγιάζ.
3. Προσέχουμε τις κινήσεις μας κατά την εφαρμογή. Απλώνουμε με δακτυλικές πιέσεις γύρω από την οφθαλμική κόγχη, στην εξωτερική γωνία του ματιού και κάτω απ’ το φρύδι.
4. Χρησιμοποιούμε σωστές ποσότητες καλλυντικών, και ποτέ στο κινητό μέρος των βλεφάρων. 
 
Η σωστή επιλογή των προϊόντων είναι επίσης πολύ σημαντική, η οποία πρέπει να είναι ανάλογη με την ηλικία και τα προβλήματα κατά περίπτωση. Οι πιο νέες γυναίκες μπορούν να επιλέξουν προϊόντα με φυτικά εκχυλίσματα που αποτρέπουν τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα, ενώ οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν ανάγκη από ενισχυμένα φυσικά προϊόντα που αποτρέπουν την κυτταρική γήρανση γύρω από την περιοχή των ματιών, βελτιώνουν τη ζωντάνια και την τόνωση του δέρματος και λειαίνουν τις επιφανειακές αλλά και τις βαθύτερες ρυτίδες στο πόδι της χήνας.
 
Φυσικά, επιλέγουμε πάντα πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, διαβάζοντας τις οδηγίες και τα συστατικά που περιέχουν και ζητώντας βοήθεια από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
 
Αφεθείτε στη μαγεία της B∙EARTH Glorious Eyes!! Χάρη στα βιοτεχνολογικά συστατικά και τα φυτικά εχυλίσματα που περιέχει, ενυδατώνει, συσφίγγει και απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια καιμειώνει τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους. Βρείτε την σε υπέροχη συσκευασία των 30ml!!