ΑρχικήΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ: Γράφει η φαρμακοποιός κα Καρυώτου Ντίνα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ: Γράφει η φαρμακοποιός κα Καρυώτου Ντίνα

Απλές συμβουλές για τη σωστή περιποίηση του γυναικείου προσώπου.

Γράφει η Φαρμακοποιός κα Καρυώτου Ντίνα

Η επιδερμίδα του γυναικείου προσώπου ταλαιπωρείται καθημερινά από παράγοντες όπως: περιβάλλον, τρόπος ζωής, διατροφή, κακές συνήθειες κλπ. Για τους λόγους αυτούς είναι σημαντικό να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την καλύτερη δυνατή φροντίδα.Παρακάτω ακολουθούν χρήσιμες καθημερινές συμβουλές για υγειές, καθαρό και λαμπερό δέρμα:

Καθαριζουμε δύο φορές την ημέρα

Για πιο υγειές και λαμπερό δέρμα είναι σημαντικό να απομακρύνουμε καθημερινά τα «σκουπίδια» που μπορεί να το βλάψουν καθώς και τα νεκρά κύττταρα για να μπορούν να δημιουργηθούν νέα. Το πρωί καθαρίζουμε το πρόσωπό μας προσεκτικά, για να απομακρύνουμε ιδρώτα, νεκρά κύτταρα και κατάλοιπα από προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει τη νύχτα. Το βράδυ, καθαρίζουμε ξανά το πρόσωπό μας για να απομακρύνουμε σκόνη, ιδρώτα και τοξίνες που έχουν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χρησιμοποιούμε αντηλιακό και όχι μόνο

Είναι γνωστό πως το αντηλιακό είναι απαραίτητο, ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει πολύ ήλιο. Είναι όμως το ίδιο απαραίτητο να χρησιμοποιούμε ένα προϊόν με αντιοξειδωτικές ιδιότητες πριν το αντηλιακό, για να προλάβουμε τη δράση των βλαβερών ελεύθερων ριζών. Μια κρέμα με αντιοξειδωτική δράση είναι ένας πολύ δυνατός αντιγηραντικός παράγοντας.

Το πιο ακριβό προϊόν δεν είναι πάντα και το πιο αποτελεσματικό

Η τιμή ενός προϊόντος περιποίησης δεν έχει πάντα να κάνει με την αποτελεσματικότητά του. Υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα σε όλες τις γκάμες τιμών που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας, αρκεί να ενημερωθείτε σωστά από κάποιον υπεύθυνο επαγγελματία. Η πιο σημαντική συμβουλή για τα προϊόντα ομορφιάς που αγοράζετε είναι να διαβάσετε πολύ προσεκτικά την ετικέτα τους και να συμβουλεύστε εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σας ενημερώσουν για την δράση του.

Προσέχουμε τι τρώμε (και τι δεν τρώμε)

Η προτίμηση σε μια υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, ψάρια, ξηρούς καρπούς, βιταμίνη B & C, πρωτεϊνη και γαλακτοκομικά χαμηλών λιπαρών είναι σημαντικός παράγοντας για τις γυναίκες που αναζητούν τη φυσική ομορφιά στο πρόσωπό τους και όχι μόνο.

Το Φαρμακείο της κας Καρυώτου Ντίνας βρίσκεται στην
Χαράς 2 & Ιλισίων, Πλατεία Νέας Κηφισιάς,
Τηλ 210 8075455