ΑρχικήΗ σωστή περιποίηση προσώπου!!

Η σωστή περιποίηση προσώπου!!

Aπό το Jenny.gr 
 
 

 

Ακολουθήστε 4 απλά βήματα για μια σωστή περιποίηση προσώπου που θα σας ανταμείψει στο πέρασμα του χρόνου. Η πρωινή φροντίδα προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για να έχετε μια καλή, υγιή και φρέσκια επιδερμίδα που να λάμπει κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι απαραίτητο να έχετε μια δυνατή βάση που θα ανταποκρίνεται στην ταλαιπωρία της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας. Επειδή για πολλές γυναίκες η πρωινή περιποίηση πιθανόν να αποτελεί μια βαρετή και χρονοβόρα ρουτίνα, μπορείτε να εφαρμόσετε 4 απλά και γρήγορα βήματα για μακροχρόνια εντυπωσιακά αποτελέσματα
 
Βήμα 1ο: Καθαρισμός. Αν και θα έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας κατά τη βραδινή σας περιποίηση  είναι σημαντικό να το καθαρίσετε ξανά για να απομακρύνετε οποιαδήποτε πιθανά υπολείμματα έχει εκκρίνει η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Θα έχετε έτσι μια τελείως καθαρή βάση για να ξεκινήσετε την περιποίηση σας. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού προσώπου που καθαρίζει τους πόρους.
 
Βήμα 2ο: Κρέμα ματιών. Ξεκινήστε την περιποίηση της μέρας με μια κρέμα ματιών. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πιο ευαίσθητη από το υπόλοιπο πρόσωπο γι αυτό και αφυδατώνεται πιο εύκολα. Η κρέμα ματιών λοιπόν είναι βασικό προϊόν για την ενυδάτωση της περιοχής και τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης και πρόληψη των ρυτίδων γήρανσης.
 
Βήμα 3ο: Serum. Το serum είναι ένας ορός που προστατεύει σημαντικά το δέρμα από τις αλλαγές του περιβάλλοντος (εναλλαγή ζέστης-κρύου ή ξηρού-υγρού περιβάλλοντος). Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό, πριν την κρέμα ημέρας. 
 
Βήμα 4ο: Ενυδάτωση Το τελευταίο και πιο ζωτικό βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Για να συγκρατήσετε την υγρασία στο δέρμα σας, βάλτε την ενυδατική κρέμα μετά το σέρουμ. Προσέξτε ιδιαίτερα η ενυδατική κρέμα που θα επιλέξετε να έχει αντηλιακή προστασία καθώς οι υπεριώδεις ακτινοβολίες είναι πολύ βλαβερές για το πρόσωπο σας ακόμη και το χειμώνα. Επιλέξτε την ενυδατική σας κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για λιπαρές επιδερμίδες, επιλέξτε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε το σμήγμα και τη γυαλάδα. Για ξηρές επιδερμίδες, εφαρμόστε μια πλούσια και extra δυνατή ενυδατική κρέμα .